peymanpeyrovan.ir
دسته بندی
وبلاگ
ایجاد حساب کاربری.
به حساب کاربری خود وارد شوید.
جمع سبد خرید شما
تومان
جستجو
اخبار منتخب
محاسبه انتگرال سه گانه با مسائل حل شده سطح بالا
دوشنبه ۹ مهر ۳
تحقیق در عملیات: جدول سیمپلکس و حالت های خاص
چهارشنبه ۱۱ مهر ۳
آموزش محاسبه حد تابع در بی نهایت(فقط با نگاه)
جمعه ۱ مرداد ۰
آموزش پیوستگی و مجانب ریاضی عمومی با تاکید بر حل مساله
جمعه ۲۸ خرداد ۰
آموزش محاسبه وکاربرد انتگرال دوگانه در محاسبه قطبی
چهارشنبه ۴ مهر ۳
مشاهده اخبار بیشتر
ویدئوهای منتخب
نکات طلایی دکتر پیروان برای پاسخگویی به سوالات ریاضی و آمار کنکور دکتری
سه شنبه ۱۶ بهمن ۳
دکتر پیروان: حل تشریحی تستهای آمار و احتمال مهندسی، کنکور ارشد
سه شنبه ۹ بهمن ۳
حل تشریحی استعداد تحصیلی دکتری ۱۴۰۳ قسمت اول
دوشنبه ۲۸ آبان ۳
تقویت مهارتهای استدلال منطقی برای آزمون استعداد تحصیلی دکتری
دوشنبه ۲۱ آبان ۳
قضیه دیورژانس، انتگرال روی سطح، MBA کارشناسی ارشد ۱۴۰۳
سه شنبه ۱۵ آبان ۳
مشاهده ویدئوهای بیشتر
وبلاگ
»
کلاس آنلاین تحقیق در عملیات تابستان ۱۴۰۲
جمعه ۹ تیر ۲
با توجه به استقبال دانشجویان محترم، کلاس آنلاین تحقیق در عملیات با مناسبترین قیمت و بیشترین زمان تدریس ویژه کنکور ارشد توسط دکتر پیمان پیروان دانش آموخته ریاضیات تخصصی در همین سایت ارائه خواهد شد. در کلاس فوق علاوه بر تدریس کامل مطالب درسی، تمام نکات تست زنی و حل مساله نیز به دانشجو آموزش داده میشود.
پیشنهاد ویژه: فیلم کامل آموزش تحقیق در عملیات به رایگان در اختیار دانشجویان قرار داده میشود.
معادلات با مشتقات جزیی: تعیین تابع ویژه و مقدار ویژه
چهارشنبه ۳۱ خرداد ۲
از جمله مهمترین و پرچالشترین دروس فنی مهندسی، معادلات با مشتقات جزیی از درس ریاضی مهندسی است. نکات و جزییات مربوط به مسایل اشتورم لیوویل جزء معروفترین مباحث خواهد بود. تعیین تابع ویژه و مقدار ویژه، معادله مشخصه، جواب نابدیهی، اصل بر هم نهی از آن جمله هستند. با توجه به اهمیت موضوع و عدم وجود مرجعی مناسب و مساله محور...
محاسبه جواب بهینه دوگان از اولیه
سه شنبه ۳۰ خرداد ۲
در حالت کلی ارتباط بین مسئله دوگان و اولیه همواره مهم و مورد توجه طراحان بوده است. در بسیاری از موارد به دلیل عدم آموزش مناسب و اصولی، داوطلبان صرفاً به حفظ کردن قضایا و نکات دوگان و ارتباط آن با مسئله اولیه اکتفا کرده و لذا قادر به پاسخگوئی به تستهای کنکور از درس تحقیق در عملیات نیستند. لازم به ذکر است تمام قوانین و روابط بین اولیه و دوگان به سادگی قابل اثبات هستند و ...
استعداد تحصیلی دکتری ۱۴۰۲ هوش تجسمی
شنبه ۲۷ خرداد ۲
آزمون استعداد تحصیلی دکتری از ۴ قسمت تشکیل شده است. استعداد تحصیلی فنی مهندسی شامل درک مطلب، سوالات تحلیلی، حل مساله و تستهای تجسمی است. در بخش هوش تجسمی استعداد تحصیلی، مباحثی مانند دوران، انتقال، نکات مکعب، الگوها، تصویر در آب، تصویر در آیینه و ... مطرح خواهد شد. در آموزشهای دکتر پیروان مباحث بالا با روشی قاعدهمند تدریس شده و
حل تشریحی استعداد تحصیلی دکتری ۱۴۰۲ فنی مهندسی قسمت چهارم
يكشنبه ۲۰ فروردین ۲
در این آموزش حل تشریحی استعداد تحصیلی دکتری ۱۴۰۲ فنی مهندسی قسمت چهارم با روشی کاملاً قاعدهمند توسط دکتر پیروان ارایه شده است. نحوه تشخیص موضوع تست، شناسایی معلوم و مجهول، مدل سازی مساله و در نهایت حل مدل از ویژگیهای تدریس دکتر پیروان هستند.
حل تشریحی استعداد تحصیلی دکتری ۱۴۰۲ فنی مهندسی قسمت سوم
پنجشنبه ۱۰ فروردین ۲
در این آموزش حل تشریحی استعداد تحصیلی دکتری ۱۴۰۲ فنی مهندسی قسمت سوم با روشی کاملاً قاعدهمند توسط دکتر پیروان ارایه شده است. نحوه تشخیص موضوع تست، شناسایی معلوم و مجهول، مدل سازی مساله و در نهایت حل مدل از ویژگیهای تدریس دکتر پیروان هستند.
قبلی
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
بعدی
گالری تصاویر
با توجه به اهمیت استعداد تحصیلی و نیز استقبال داوطلبان گرامی، دکتر پیمان پیروان اقدام به ارائه آموزشهای اصولی در قالب کلاس آنلاین، فیلمهای آموزشی و حل تشریحی تستهای کنکور ارشد و دکتری نموده است. در این آموزش تستهای استعداد تحصیلی دکتری ۱۴۰۳ با روشهای قاعدهمند واصولی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.
به زودی دوره های زبان در سایت راه اندازی خواهد شد.
در این فیلم محاسبه حد توابع براکتی آموزش داده میشود. محاسبه حد چپ، حد راست، مقدار تابع، پیوستگی توابع براکتی از جمله مباحث این آموزش خواهد بود. در واقع با روشی مبتنی بر حل مساله، محاسبه حد توابع براکتی به داوطلب آموخته خواهد شد. جهت اطمینان از کیفیت آموزش نمونه فایل رایگان در ادامه موجود است.
شبکه های اجتماعی
به عنوان یکی از مدرن ترین شیوه های ارتباطی در متن زندگی افراد مختلف است و به شیوه ای نافذ توانسته نقش پررنگی در روند زندگی مردم ایجاد کند. نقش های متفاوت و اثرگذار این شبکه ها در زندگی روزمره، آنها را یکی از ابزارهای ضروری در ایجاد رفاه و ارتباطات بیشتر معرفی کرده است.