بدون تردید محاسبه انتگرال دوگانه و سه گانه از مهمترین مباحث ریاضی عمومی ۲ محسوب میگردد. به ویژه در محاسبه انتگرال سه گانه: محاسبه مستقیم، تعویض ترتیب انتگرالگیری، تعیین حدود انتگرالها، محاسبه انتگرال سه گانه با روشهای تغییر متغیر، محاسبه انتگرال سه گانه در مختصات استوانهای و کروی، محاسبه حجم ناحیه مفروض از مباحث بسیار مهم و پرتکرار در تمام آزمونهای پایان ترم دانشگاهها، کنکورهای ارشد و دکتری تخصصی هستند.
با استناد به تجربه، مشکلات اصلی دانشجویان و داطلبان در محاسبه انتگرال سهگانه ابتدا چگونگی تشخیص قاعده مربوطه و سپس چگونگی پیادهسازی جزییات قواعد در محاسبه انتگرال هستند. به عنوان نمونه:
در چه مواردی ترتیب انتگرال گیری را تغییر میدهیم و در این وضعیت حدود انتگرال و به ویژه منحنی تصویر از چه روشی تعیین میشوند؟
در چه مسائلی از مختصات استوانهای و یا کروی استفاده خواهیم کرد؟
ارتباط مختصات استوانهای با مختصات قطبی چیست؟
چگونه میتوان بدون رسم شکل حدود و تغییرات انتگرال ها را بهدست آورد؟
تمام پرسشهای بسیار مهم بالا و دیگر سوالات مرتبط توسط دکتر پیمان پیروان در آموزش چگونگی محاسبه انتگرال سه گانه با تاکید بر مسئله مورد بحث و بررسی قرارگرفتهاند و در قالب یک فیلم آموزشی در اختیار داوطلبان و علاقهمندان قرار داده شده است. به عنوان نمونه در ادامه فیلم آموزشی محاسبه انتگرال سهگانه در مختصات استوانهای با جزئیات کامل ارائه شده است.