menuordersearch
peymanpeyrovan.ir

حل تشریحی استعداد تحصیلی دکتری ۱۴۰۳ قسمت ششم

سفارش دلخواه آموزش و آموزش دلخواه
لگوی سایت
۱۴۰۳/۵/۱۰ چهارشنبه
(0)
(0)
حل تشریحی استعداد تحصیلی دکتری ۱۴۰۳ قسمت ششم
حل تشریحی استعداد تحصیلی دکتری ۱۴۰۳ قسمت ششم

کاملترین آموزش استعداد تحصیلی با روش‌های قاعده‌مند

از جمله پرسش‌های پرتکرار در همایش‌ها و کلاس‌های من در طول سالها تدریس هوش و استعداد تحصیلی این است که چگونه برای استعداد تحصیلی آزمون دکتری خود را آماده کنیم؟ این درس از یک طرف چارچوب از پیش تعریف شده‌ای ندارد، از طرفی دیگر با استناد به آزمون‌های ادوار گذشته می‌توان قوانین و دستوراتی جهت آمادگی برای پاسخ به تست‌های استعداد تحصیلی بیان کرد. در حالت کلی تست‌های هوش و استعداد تحصیلی طوری طراحی می‌شوند که جهت پاسخ به آنها به برنامه و تاکتیک مشخصی نیاز است. برخی از موضوعات هرگز در جلسه آزمون دکتری قابل حل نیستند و نباید سراغ آنها بروید. بعضی از تستها حتماً در جلسه آزمون قابل حل بوده و به ویژه باید روی آنها سرمایه‌گذاری کنید. در مواجه با تست‌های استعداد تحصیلی نوع نگاه و برخورد شما بسیار تعیین کننده است. تشخیص خط فکر طراح خیلی مهم است. مدل‌سازی و شناسایی داده‌های مسئله در رسیدن به پاسخ ضروری است. بر خلاف کتب و منابع تجارتی موجود در بازار، هرگز به قوانین پیچیده ریاضیات، فیزیک، منطق، آمار و احتمالات نیاز ندارید، بلکه اطلاعاتی تنها در حد پایه متوسطه کافیست. به‌جای حفظ کردن فرمول‌های پیچیده ریاضی و دیگر دروس، سعی کنید نوع نگاه خود را متناسب با تست‌های هوش و استعداد تحصیلی کنید. با کمک این برنامه تخصصی و همچنین فیلم‌های آموزشی که در سایت بارگذاری کردم، می‌توانید به تسلط و مهارت لازم جهت پاسخ به تست‌های استعداد تحصیلی برسید.

 

استعداد تحصیلی در آزمون دکتری تخصصی

از دروس مورد پرسش برای تمام رشته‌ها در آزمون دکتری تخصصی، استعداد تحصیلی است که به همراه زبان عمومی در دفترچه دوم از داوطلبان، آزمون گرفته می‌شود. در این درس ۳۰ تست در قالب ۴ بخش جداگانه پرسیده می‌شود. درک مطلب، استدلال منطقی، سوالات تحلیلی و حل مسئله، چهار بخش استعداد تحصیلی هستند (برای رشته‌های فنی مهندسی به‌جای استدلال منطقی از بخش تجسمی سوال مطرح می‌شود). در ادامه با بخش‌های مختلف استعداد تحصیلی آشنا می‌شویم.

۱. درک مطلب.

در این قسمت دو متن نسبتاً طولانی و از هر متن ۴ تست مطرح می‌شود. فرض و حکم متن، ارتباط پاراگراف‌ها، نتیجه متن، موارد موافق و مخالف متن، استنباط از متن و ... از موارد پرتکرار در تست‌های درک مطلب هستند. جهت تسلط روی این قسمت به هیچ قاعده و قانون ویژه‌ای نیاز ندارید. تنها با بررسی تست‌های آزمون‌های اخیر و تلاش برای حل آن‌ها قبل از مراجعه به جواب، شما را به مهارت لازم جهت پاسخ‌گوئی می‌رساند.

۲. استدلال منطقی.

در بخش استدلال منطقی تا ۸ تست از چند متن کوتاه از شما پرسیده می‌شود. تضعیف استدلال، تقویت استدلال، فرض پنهان، نتیجه گیری استلزامی، پارادوکس‌های منطقی، گزاره‌های شرطی، فرض خلف، عکس نقیض، عکس گزاره، نقیض گزاره، گزاره‌های دوشرطی، ادامه متن طبق استدلال و ... از مهم‌ترین مباحث استدلال منطقی هستند. لازم به ذکر است مراجعه به قوانین آکادمی منطق و استدلال، هرگز مدنظر نیست و آشنائی شما با نحوه پاسخ‌گوئی به چنین تستهائی در قالب محتوی آموزشی کافی است.

۳. تست‌های تحلیلی (چندقانونی‌ها).

در بخش تحلیلی نوع تستها متفاوت است. در این قسمت چندین فرض و قانون به شما داده شده و سوالات مختلفی از آنها مطرح می‌گردد. با استناد به آمار، متاسفانه اکثر داوطلبان تست‌های تحلیلی را بدون بررسی و پاسخ رها می‌کنند، لذا داوطلبی که از قبل تدارک لازم برای تست‌های تحلیلی را دیده باشد قطعاً فرصت مناسبی برای پیشی گرفتن از سایر رقبا در اختیار دارد. جهت تسلط بر تست‌های تحلیلی علاوه بر آموزش‌های رایگان دکتر پیروان از فیلم‌های آموزشی و کلاس‌های نکته و تست نیز می‌توانید استفاده کنید (اطلاعات تکمیلی در سایت موجود است).

۴. حل مسئله.

در بخش حل مسئله تست‌هایی با محوریت محاسبه و جبر (در حد دبیرستان) از شما پرسیده می‌شود. تناسب، سهم و نسبت، درصد، ساعت، مسافت و سرعت، سود وتخفیف، مهارت‌های عددی، تصویر در آب و آئینه، مروی بر هندسه و ترکیبات از جمله موارد رایج در بخش حل مسئله هستند. نکته قابل توجه این است که پایه علمی مورد نیاز برای پاسخ به تست‌های حل مسئله در حد پایه اول و دوم متوسطه بوده و هیچ نیازی به محاسبات پیچیده و روابط تخصصی ریاضی ندارید (بر خلاف اکثر کتب تجاری موجود در بازار!). نکته حائز اهمیت آن است که داوطلب با توجه به پایه علمی خود، آشنائی با پیش‌نیازهای مورد اشاره و مشورت با استاد راهنمای متخصص، باید با استراتژی معین و از پیش تعیین شده به تست‌های حل مسئله و در حالت کلی به تست‌های استعداد تحصیلی، در جلسه آزمون بپردازد. خیلی از تست‌های حل مسئله هرگز در زمان و شرایط جلسه کنکور دکتری قابل حل نیستند. لذا با عبور آگاهانه از برخی تستها و تامل بیشتر روی دیگر تستها می‌توانید نتیجه بهتری کسب نمائید. دکتر پیروان با بیش از ۲۰ سال سابقه تدریس در حوزه کنکور ارشد ودکتری برنامه تخصصی متمایز و متناسب با شرایط هر داوطلب تدوین نموده و با مراجعه به سایت می‌توانید از برنامه و مشاوره مطلوب بهره‌مند گردید.

۵. بخش تجسمی.(ویژه مجموعه فنی مهندسی)

در آزمون استعداد تحصیلی دکتری ویژه رشته‌های فنی مهندسی، به جای استدلال منطقی از بخش تجسمی آزمون گرفته می‌شود. در قسمت تجسمی ۸ تست از مباحثی مانند دوران، انتقال، مکعب، الگوهای هندسی، اشکال ۳ بعدی و ... پرسیده می‌شود. بررسی تست‌های سال‌های قبل، آزمون‌های هوش بین المللی، GMAT، GRE، کتب معتبر دانشگاه‌های خارج کشور در حوزه IQ TEST و ... از جمله منابع موجود در آموزش‌ها و کلاس‌های دکتر پیروان هستند. جهت در یافت نمونه آموزش رایگان و حل تست‌های سال‌های اخیر کنکور دکتری به سایت دکتر پیروان مراجعه کنید.

به عنوان جمع بندی برای رشته‌های فنی مهندسی از بخش‌های؛ درک مطلب، تحلیلی‌ها، حل مسئله و تجسمی و برای سایر رشته‌ها به جای بخش تجسمی از استدلال منطقی، ۳۰ سوال پرسیده می‌شود.

 

حل تشریحی تستهای استعداد تحصیلی دکتری ۱۴۰۳ برای تمامی رشته‌ها

حل تشریحی تستهای استعداد نحصیلی دکتری ۱۴۰۳ برای تمامی رشته‌ها

کاملترین آموزش استعداد تحصیلی شامل درس و مسئله

نمونه آموزشهای رایگان استعداد تحصیلی دکتری و ارشد

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
گالری تصاویر