menuordersearch
peymanpeyrovan.ir

غلبه بر تعلل

سفارش دلخواه آموزش و آموزش دلخواه
لگوی سایت
۱۴۰۱/۳/۷ شنبه
(0)
(0)
غلبه بر تعلل
غلبه بر تعلل

غلبه بر تعلل
معروف است که «تعلل دزد زمان است. به بیان کامل‌تر «تعلل دزد زندگی است».
توانایی شما برای غلبه بر تعلل و انجام آن مطابق زمان بندی، تعیین کننده شکست یا موفقیت در هر کاری است.
با این حال، حقیقت این است که همه کارشان را به تعویق می‌اندازند. همه کارهای بسیار زیاد و زمان بسیار کمی دارند. اما اگر همه کارشان را به تعویق اندازند، تفاوت بین شخص با کارائی برتر و فرد با کارائی کم چیست؟
ساده است. فرد کارا وظایف و امور کم ارزش یا بی ارزش را به تعویق می‌اندازد. شخص با کارائی ضعیف کارهایی را به تعویق می‌اندازد که ارزش ویژه ای برای زندگی و شغل فرد دارند. برای اینکه حداکثر کارایی ممکن را داشته باشید، باید تصمیم بگیرید که از امروز «تعلل خلاق» داشته باشید. آگاهانه و عمدا تصمیم بگیرید که برخی از کارها را به تعویق اندازید. به فهرست کارهای روزانه خود نگاه کنید و مواردی که تا اتمام سایر موارد مهم تر سراغ آنها نخواهید رفت را انتخاب کنید. به جای به تعویق انداختن اتفاقی و خودبه خود کارها، آنها را آگاهانه و عمدا به تعویق اندازید.
ما همیشه علاقه داریم که بزرگترین کارها را به تعویق اندازیم، که معمولا همان ارزشمندترین کارها هستند. برای غلبه بر این تعویق‌ها یا حداقل مدیریت آنها می‌توانید از مجموعه ای از تکنیکها استفاده کنید. در حقیقت، کتابخانه ها مملو از کتابهایی هستند که یک یا دو ردیف آنها درباره غلبه بر تعلل و به تعویق انداختن کارها است. اکنون به ایده های خوبی می‌پردازیم که باید فورا استفاده از آنها را آغاز کنید.

 


برنامه ریزی ذهنی
همین الان انجامش بده!  شاید این جمله مفیدترین عبارتی باشد که می‌توانید برای افزایش بهره وری از آن استفاده کنید. هرگاه می‌بینید که دارید کارهای مهم را به تعویق می‌اندازید، با اشتیاق و انرژی به خود بگویید «همین الان انجامش بده! همین الان انجامش بده! همین الان انجامش بده!»
کشف فوق العاده این است که بعد از اینکه این واژه ها را ۱۰، ۲۰ یا حتی ۱۰۰ بار تکرار کردید، می‌بینید که به شکل ناخودآگاه متقاعد شده اید تا مهم ترین کارتان را بدون وقفه انجام دهید و قبل از انجام هر کار دیگری آن را تمام کنید.


اتمام کارهای بزرگ تر
اگر هر هدفی را به بخش های به اندازه کافی کوچک تقسیم کنید، قابل دستیابی خواهد بود.

می توانید هر کار بزرگی که باید انجام شود را با تقسیم کردن آن به بخش های به اندازه کافی کوچک انجام دهید. یکی از بهترین تکنیکها این است که کار خود را به «لقمه های کوچک» تقسیم کنید. کاغذی بردارید و همه بخش های کوچک کار، به ترتیب از اولین بخش کوچک تا آخرین بخش تکمیل کننده را روی آن بنویسید.
سپس خود را به انجام کار «شماره یک» در فهرست موظف کنید. گاهی تصمیم برای انجام اولین گام یک کار بزرگ، انجام گامهای بعدی و بعدی را ساده تر می‌کند. گاهی مجبور کردن خودتان به انجام یک کار مهم کمک می‌کند که نیرو و انرژی لازم برای انجام آن تا آخر را پیدا کنید.

 


روش ورقه های ژامبون

نوع دیگری از تکنیک «لقمه های کوچک» برای غلبه بر تعویق کارها روش ورقه های ژامبون نام دارد. همانطور که یک تکه ژامبون بزرگ را یکباره نمی‌خورید، نباید تلاش کنید که کار بزرگی را نیز یکباره و در یک بازه زمانی انجام دهید. در عوض، باید کار را مثل برگه های ژامبون ورقه کنید و با انجام یک مورد در هر بازه زمانی، از اندازه کار بکاهید. سپس تصمیم بگیرید که قبل از رفتن سراغ کاری دیگر، آن بخش کوچک را کامل کنید. هر بار که به کار مهم خود می‌پردازید، به خصوص وقتی که مسئولیتهای پرفشار دیگری نیز بر عهده دارید، تصمیم بگیرید که هر بار یک بخش از کار را انجام دهید. اغلب این استراتژی باعث می‌شود که کار ابر پروژه را شروع کنید و تکمیل بخش های دوم، سوم، چهارم و بعدی هم ساده تر خواهد شد.

 

 

حس فوریت ایجاد کنید
یکی از نادرترین و ارزشمندترین قابلیتهای انسان در دنیای کار، حس فوریت است. تخمین زده می‌شود که فقط ۲ درصد افراد به سرعت به انجام کار می‌پردازند. وقتی به «عمل محوری» و انجام سریع کار معروف باشید، در سریع ترین و مستقيم ترین مسیر دستیابی به موفقیت قرار می‌گیرید.
وقتی از ۳۰۰ مدیر ارشد اجرایی پرسیدند که کارمندان باید چه کنند که در سریع ترین مسیر دستیابی به موفقیت قرار گیرند، ۸۵ درصد آنها پاسخ یکسانی داشتند. مهم ترین ویژگی های مدنظر آنها عبارت بود از :
١. توانایی تعیین اولویتها ۲. توانایی آغاز کردن مهم ترین کار و انجام سریع و درست آن.
وقتی به این معروف شدید که مهم ترین کارها را به سرعت آغاز کرده و آنها را سریع و درست انجام می‌دهید، از همه فرصت های فوق العاده ای که پیش رویتان قرار می‌گیرد، شگفت زده خواهید شد.

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
گالری تصاویر